Неділя, 19.05.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість

Меню сайту
Форма входу
Міні-чат
300
Головна » 2012 » Липень » 3 » Проект "Іонія" заморожено
23:54
Проект "Іонія" заморожено

Проект, який був найголовнішим для мене, я змушений заморозити на невизначений термін. Цьому сприяло ряд причин:

1) Мала кількість досвіду і знань, а хотілось створити "убивцю" "Готики" ("ТЕС'у"). Бажання і прагнення не пропало, ні! Я зараз працюю над сюжетом і історією світу у вільний час (від міфів про створення світу, зародження перших цивілізацій і до власної мови, культури). Буду бачити, що зроблю, але займатися розробкою самої гри ще рано.

2) Навчання і вступ у ВНЗ. Цього року закінчив школу і планую поступати на "програмну інженерію" :))). Тому минулий рік я мало працював над проектами і наступний рік буде не більш активний в цьому плані.

Зараз можу сказати те, що на протязі останнього року я все-таки знаходив вільний час і розпочав новий проект. І останній місяць вже активно працюю над ним - це продовження "Винищувача драконів". Деталі будуть пізніше...

З повагою, Угриновський Богдан (bodasoft, boda95)

Переглядів: 1053 | Додав: boda95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Sopuljak  
0
З нетерпінням будемо чекати бета версії "Іонії" так як проект дуже цікавий. Хочеться побачити результат твоєї клопіткої праці на ним. І сповна побачити можливості BGE на що здатен цей ігровий двигун, адже саме на ньому ти розробляв цю гру і думаю будеш використовувати всі його можливості на теперішній час. Жаль, що проект тимчасово заморожено :( Всі ми розуміємо, що твою ситуацію) Тому з нетерпінням будемо чекати =)

З повагою Андрій ) Cyber

2 boda95  
0
Радий бачити, що проект цікавить.
Можу в декількох реченнях описати теперішній стан речей. Блендер надалі використовуватиметься тільки як редактор 3д моделей, анімацій, текстур, тобто за призначенням :). Зараз я практикую свої програмістські скіли на простому 2д проекті.
Взаємно з повагою, Богдан.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Реклама